Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2014 23:21 - ДВАДЕСЕТ И ЕДНА ТАКТИКИ ЗА УСПЕХ С ЖЕНИТЕ
Автор: esthervillar Категория: Тя и той   
Прочетен: 1253 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.08.2014 11:17


ДВАДЕСЕТ И ЕДНА ТАКТИКИ ЗА УСПЕХ С ЖЕНИТЕ



1. НАМЕРИ СИ ЗАНИМАНИЕ/ХОБИ:

Спортувай, научи се да свириш на китара, катери се по планините, каквото и да е ... просто не оставяй живота ти да се върти около жените.

2. НЕ ГОВОРИ МНОГО ЗА СЕБЕ СИ:

Колкото по-малко жените знаят за теб, толкова повече искат да знаят. Запази си проблеми за себе си, не се оплаквай и не мрънкай, имай положително отношение към всичко, не бъди песимист.

3. ЗА КАКВО ДА ГОВОРИШ С ЖЕНИТЕ:

Движи се с течението ... разговорът трябва да бъде около 70% за нея и само 30 за теб. Говорете си на любимата за нея тема  - самата нея. Задавай отворени въпроси (защо, как и т.н.).

4. СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО:

Слушай това, което жената има да каже, но никога не променяй първото си впечатление за нея. Обърни внимание на това, което тя казва, тя ще ти даде намеци за това, за което иска да говори. Никога не давай пряк отговор на жена, освен ако отговорът е „Не“. Накарай я да заслужи информацията, която постепенно ще разкриеш пред нея. Веднага насочи разговора към нея, когато не искаш да отговоряш на досадни въпроси ... направи си майтап с нея: "Хайде, да оставим тези въпроси, за когато сме вече женени. "

5. БЪДИ ДИРЕКТЕН:

Не увъртай. Ако искаш да поканиш жена на романтична среща, направи го веднага;  колкото по-дълго чакаш, толкова по-трудно ще бъде. И никога не използвайте фразата "би ли искала да", това е просия. Вместо това използвай "нека". "Нека да отидем до езерото следващия уикенд" звучи по-добре от "Би ли искала да отидем до езерото следващия уикенд?".

6. ВИНАГИ ИМАЙ ПЛАН:

Няма нищо по-лошо, от това да поканиш жена на среша и след това да я попиташ какво тя иска да правите. Ти си мъжът, следователно си този, който трябва да поеме отговорност и да реши какво вие двамата ще правите на срешата. Направи я интересна и различна - боулинг, мини голф, билярд, танци, джогинг - нещо физическо е страхотна идея, защото няма да се налага да говорите много и да кажеш нещо не на място.

7. ВИНАГИ НОСИ ТЕЗИ ПЕТ НЕЩА В ДЖОБОВЕТЕ:

1) Дъвки за хубав дъх
2) Презерватив
3) Писалка
4) Хартия
5) Портфейла ти

8. ПО-МАЛКО Е ПО-ДОБРЕ:

Когато става въпрос за жени, по-малко е по-добре, отколкото повече. Бъди пестелив с комплиментите (един добър комплимент е достатъчен), не се обаждай често (веднъж седмично), не говорете дълго на телефона (5-10 мин, макс), не се виждайте твърде често (веднъж или два пъти седмично , макс), по-малко подаръци (само от време на време и само ако тя е била добра към теб).

9. ВИЖДАЙ СЕ С ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ЖЕНА:

Ще бъдеш по-щастлив и ще избегнеш много главоболия, ако си с повече от една жена. Ако не се получи с едната, ще отидеш при другата.

10. ГЛЕДАЙ ВСЕ НАПРЕД:

Това е едно от най-важните неща, които трябва да се научи - не се привързвай и веднага зарязвай жена, която ти създава проблеми или просто се прави на интересна. Имаш по-голям шанс тя да се върне при теб, ако не се привържеш към нея, отколкото ако те е страх да не я загубиш.

11. КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ?:

Забрави за това какво искат жените. Жените дори не знаят какво искат и те самите, така че е твое задължение като мъж, да я накараш да вярва, че ти си това, което тя иска. Може да постигнеш това, като бъдеш предизвикателство за нея и не се поддаваш на номерата й. Отнасяй се към жените така сякаш не съществуват.

12. ТИ СИ НОМЕР ЕДНО:

Винаги поставяй себе си на първо място ... закриляй сърцето и мисли през своята гледна точка при вземането на решения. Повечето жени са егоистични, така че бъди и ти такъв. Постави себе си на пиедестал, а не нея.

13. НЕ БЪДИ ПРОСТО СЕБЕ СИ:

Бъди нещо повече - бъди загадъчен, непредсказуем, опасен, ЛУД. Бъди много повече от това, което си мислиш че си.

14. НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА НОМЕРАТА Й:

Жената ще те пробва да види колко може да издържиш на нейните прищявки и номера. Може да бъде нещо толкова незначително, например като тя да се оплаче от музиката, която слушаш. Това е ситуацията, в която трябва да се наложиш и да и кажеш нещо като: "Сега, след  като се оплакваш, ще слушам точно тази музика". Обърни внимание на тези малки изпити, ако ги издържиш с успех, тя ще знае, че е намерила истински МЪЖ.

15. БЪДИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА НЕЯ:

Бъди този който решава кога ще се виждате и кога не, бъди този, който затваря телефона първи, и т.н. Винаги имай съмнения относно връзката си с нея. Така тя ще получи намек, че ти вероятно се виждаш и с други момичета и ще се старае повече.

16. БЪДИ ДОБЪР ЛЮБОВНИК:

Намери учебници, книги или статии и се научи как да бъдеш най-добрият любовник, който тя някога е имала. Ако първия път мине добре, тя ще продължава да се връща за още. Практикувай да станеш добър в целувките, нещо, което жените обичат много.

17. НЕ И ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ РАЗСТРОЙВА:

Бъди спокоен и не показвай гняв, когато става дума за отношенията с жените. Не им давай удоволствието да видят, че се разстройваш лесно. Ако трябва просто напусни. Това не е краят на света. Изслушай аргументите спокойно и чуй нейната страна на историята. Но запомни, че в по-голямата част от времето, тя ще каже, че тя е ядосана за нещо, а на практика то ще бъде нещо съвсем различно. Това е твоята задача да разбереш какво е това, което е прави бясна.

18. БЪДИ ЗАБАВЕН:

Бъзикай се с жените толкова често, колкото е поносимо ... не приемай живота прекалено на сериозно. Жените ходят на срещи, за да се забавляват, а не да се отегчават. Бъди забавен всеки път, когато можеш.

19. ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ:

В края на нешата, поне ще си спомняш добрите времена, които сте имали, дори когато тя ти е правила номера. Поне ти си се забавлявал, докато тя играе глупави игри.

20. ПРЕЦЕНЯВАЙ ВРЪЗКАТА:

Понякога е по-добре да си сам, отколкото да бъдеш с грешната жена - ще бъдеш по-щастлив.

21. ЛЮБОВ:

Любов и романтични връзки са за жените ... те са се занимавали с тези неща, докато мъжете са строили света такъв какъвто е днес. Що се отнася до мъжа, любовта е просто една дума. В края на краищата, няма универсално значение на думата любов.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bubulino - !!!
23.08.2014 00:29
Това са новите 21 заповеди, на новата вяра за по-добър живот! Имаше нужда след 2 хилядолетия да се сложи ред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: esthervillar
Категория: Тя и той
Прочетен: 38385
Постинги: 23
Коментари: 35
Гласове: 32
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930